www.renovallar.com  Qui som

Som un equip competent i eficaç, amb amplis coneixements tècnics. Li oferim una àmplia gama de productes a uns preus competitius i de la màxima qualitat recolzats per un equip que es caracteritza pel seu tracte cordial i esperit de servei.

 

Ens encantarà mostrar-li totes les posibilitats i opcions a la seva disposició, estem convençuts de que trobarà tot allò que està buscant.

 

La nostra fi principal és, sense dubtes, poder satisfer les necessitats dels nostres clients. Els nostres punts forts són: una dilatada experiència i un extraordinari concepte d'atenció al client. 

 

Treballem especialment a les comarques del Garraf, Alt i Baix Penedès, però també abarquem la resta de la província de Barcelona i Tarragona amb un suplement molt ajustat.

 

Demani pressupost sense compromís. 

 

 

 

 

PREUS I CONDICIONS:

 

Les fórmules de pagament acceptats són: Tarjeta de crèdit o dèbit, ingrés en compte o transferència bancaria o efectiu. No acceptem pagaments en efectiu superiors a 2500 euros. 

 

El pagament es realitza de la següent manera: 50% a l'acceptació del pressupost, 25% a meitat de les feines a fer i la resta a la finalització de les mateixes. 

 

Els preus porten l'IVA inclos a les ofertes de la web. 

 

Els pressupostos són vàlids durant 30 dies. 

 

Per escollir les dates per a la realització de les feines, pot possar-se en contacte amb nosaltres, en horari d'oficina de 10 a 14 h, de dilluns a divendres, per telèfon. També pot utilitzar el correu electrònic o el formulari de contacte. 

Contacte

www.renovallar.com

 

Correu electrònic:

info@renovallar.com


També pot trucar-nos al telèfon 607.700.453 de dilluns a divendres de 10 a 20 h.

 

Es pot utilitzar així mateix el nostre formulari de contacte..

Les nostre ofertes

Desitja conèixer millor les notres ofertes? A la secció de prodcutes i serveis tindrà informació detallada. 

www.renovallar.coma les xarxes socials :